Menu
A+ A A-

Mérőeszköz felügyelet

SZERVEZÉS MESTERFOKON

Vállaljuk az Ön által használt és kalibrálni kívánt mérőeszközök időben történő kalibráltatását akkreditált szervezetekkel, vagy hitelesíttetését a MKEH-val

MIÉRT JÓ EZ ÖNNEK?

Általunk kínált gyors, pontos mérőeszköz-felügyeleti rendszer könnyebbé és egyszerűbbé teszi valamint meggyorsítja az Ön vállalatának mindennapi életét. Így levesszük a terhet az Önök válláról, mindazonáltal teljes garanciát vállalunk a mérőeszközök kezelésért mint a minőségbiztosítás egyik alap pillérjéről.

HOGYAN MŰKÖDIK?

Mi rendszerezzük és nyilvántartjuk az Önök mérőeszközeit, megszervezzük a kalibrálásokat, illetve hitelesítéseket és mindezt az Ön által működtetett minőségügyi rendszerben meghatározott kalibrálási intervallumokon belül, IDŐBEN!

Harmadik fél bevonása esetén mi garantáljuk, hogy CSAK olyan szervezettel működünk együtt, amely rendelkezik az adott területre vonatkozó akkreditálással megfelelve így az ISO szabvány rendszernek!

Használja ki többéves szakmai gyakorlatunkat, tapasztalatunkat és élvezze hogy rengeteg időt, energiát és költséget takaríthat meg!

back to top
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE

Copyright © 2020 MultiLab Kft. Minden jog fenntartva. website by decolab.hu

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok